Overzicht van producten van fabrikant Stephen Joseph

per pagina
Toont 1 - 12 van de 18 items
 • € 49,99

  Vlindertje in de regen! Dit lieve regenjasje voor meisjes, draagt heerlijk zacht door de zachte fleece voering. Lekker dit jasje aan en springen en spetteren in de plassen. Een vrolijk regenjasje die tegen een stootje kan en het jasje heeft een leuke mix&match met de laarsjes en paraplu van Stephen Joseph.

  € 49,99
 • € 49,99

  Wijsneus in de regen! Lekker puh! Altijd de wijste in de regen! Deze leuke regenjas voor slimme meisjes van het merk Stephen Joseph draagt heerlijk soepel en heeft een zachte voering. Lekker de zacht gevoerde capuchon op en springen en spetteren in de plassen. Een vrolijk regenjasje die tegen een stootje kan en het heeft een leuke mix&match met de...

  € 49,99
 • € 49,99

  Gewoon lekker stoer! Als een echte piraat in de regen! Deze leuke regenjas voor jongens van het merk Stephen Joseph draagt heerlijk soepel en heeft een zachte voering. Lekker de zacht gevoerde capuchon op en springen en spetteren in de plassen. Een stoer regenjasje die tegen een stootje kan en het heeft een leuke mix&match met de laarsjes van Stephen Joseph.

  € 49,99
 • € 39,99

  Lekker stampen in de plassen! Stevige regenlaarsjes voor jongens die er spetterend bij willen lopen in de regen. Met deze laarsjes is geen plas meer veilig. Dit laarsjes heeft een leuke mix & match met het regenjasje van Stephen Joseph. Deze regenlaarsjes trekt je kleine brandweermannetje al snel zelf aan, door het makkelijke lusje die hem een handje helpt.

  € 39,99
 • € 39,99

  Wauw! Een HAAI in de regen! Stoere stevige regenlaarzen voor jongens die graag willen ravotten in plassen en modder. De laarsjes hebben een leuke mix & match met het regenjasje van Stephen Joseph. Deze laarsjes trekt je kleine man al snel zelf aan-en-uit, door het makkelijke lusje. Voor de oer Hollandse regendagen is een vrolijke waterdichte laarzen...

  € 39,99
 • € 39,99

  Laat de regen maar komen! Stevige regenlaarsjes voor meisjes die er spetterend bij willen lopen in de regen. Met deze laarsjes is geen plas meer veilig. Het rubberlaarsje heeft een leuke mix & match met het regenjasje en paraplu van Stephen Joseph. Dit regenlaarsje trekt je kleine meid al snel zelf aan, door het makkelijke lusje die haar een handje helpt.

  € 39,99
 • € 39,99

  Fladderen in de regen! Stevige regenlaarsjes voor meisjes die er spetterend bij willen lopen in de regen. Met deze laarsjes is geen plas meer veilig. De laarsjes heeft een leuke mix & match met het regenjasje en paraplu van Stephen Joseph. De regenlaarsjes trekt je kleine meid al snel zelf aan, door het makkelijke lusje die haar een handje helpt.

  € 39,99
 • € 22,99

  Het regent pijpestelen! Met deze beetje enge kinderparaplu van Stephen Joseph is geen bui regen meer erg om in te lopen. Mix & match de plu met het regenjasje en laarsjes en het super regen-setje is compleet.  En gewoon genieten van de regendagen. Ook een leuk cadeau om te geven maar helemaal om te krijgen.  

  € 22,99
 • € 22,99

  Plens Plas Plons! Met deze leuke kinderparaplu van Stephen Joseph is geen bui regen meer erg om in te lopen. Mix & match de plu met het regenjasje en laarsjes en het super regen-setje is compleet.  En gewoon genieten van de regendagen. Ook een leuk cadeau om te geven maar helemaal om te krijgen.  

  € 22,99
 • € 22,99

  Bang voor de regen? Met deze stoere kinderparaplu van Stephen Joseph is geen bui regen meer erg om in te lopen. Mix & match de plu met het regenjasje en laarsjes en het super regen-setje is compleet.  En gewoon genieten van de regendagen. Ook een leuk cadeau om te geven maar helemaal om te krijgen.  

  € 22,99
 • € 22,99

  Tikke Takke Regen! Met deze grappige kinderparaplu van Stephen Joseph is geen bui regen meer erg om in te lopen. Mix & match de plu met het regenjasje en laarsjes en het super regen-setje is compleet.  En gewoon genieten van de regendagen. Ook een leuk cadeau om te geven maar helemaal om te krijgen.  

  € 22,99
 • € 22,99

  Het regent pijpestelen! Met deze Dino kinderparaplu van Stephen Joseph is geen bui regen meer erg om in te lopen. Mix & match de plu met het regenjasje en laarsjes en het super regen-setje is compleet.  En gewoon genieten van de regendagen. Ook een leuk cadeau om te geven maar helemaal om te krijgen.    

  € 22,99
Toont 1 - 12 van de 18 items