Playshoes - Regencape met zakken - Rood

Deze regencape van Playshoes is ideaal voor kinderen die graag spelen, want hij biedt veel bewegingsvrijheid. Daarnaast heeft hij een extra lange rug, zodat een eventuele schooltas gemakkelijk eronder gedragen kan worden.

Meer details

€ 39,99 incl. BTW

Kenmerken

Voor wie:Meisjes
Waterdichtheid:mm onbekend

Meer informatie

Deze regencape van Playshoes is ideaal voor kinderen die graag spelen, want hij biedt veel bewegingsvrijheid. Daarnaast heeft hij een extra lange rug, zodat een eventuele schooltas gemakkelijk eronder gedragen kan worden. Zo blijft niet alleen jouw kind, maar blijven ook zijn of haar schoolspullen droog. Is de regen voorbij? De capuchon kan gemakkelijk eraf gehaald worden. Daarnaast heeft deze regencape voor kinderen twee zakken met drukknoopsluiting en een lusje waarmee hij eenvoudig opgehangen kan worden. De reflecterende strepen op de regencape zorgen bovendien voor extra zichtbaarheid als het slecht weer is.

Deze regencape is net zoals alle andere regenkleding van Playshoes speciaal getest door het Hohenstein Instituut. Dit instituut heeft de kleding het label "Certified Children's Clothing" gegeven. Dat betekent dat alle artikelen van Playshoes huidvriendelijk, waterdicht en veilig zijn. Een geruststellend idee, vinden wij! Daarom hebben we ook regenlaarsjes, regenbroeken en andere regenartikelen van dit merk in het assortiment. Kijk dus eens verder en koop een leuke en veilige regenset voor uw kind!