Regenponchos

Regenponchos

Regenponchos van Odieregen.nl!

Regenponcho’s bieden voor dames, heren en kinderen een prettige regenbescherming. Regenponcho’s kunnen snel worden aangetrokken en houden je lekker droog. Een regenponcho is ideaal voor je dagelijkse wandeling met de hond, naar je favoriete festival en onmisbaar bij het vissen. Regenoncho’s van Odieregen zijn hip e...

Regenponchos van Odieregen.nl!

Regenponcho’s bieden voor dames, heren en kinderen een prettige regenbescherming. Regenponcho’s kunnen snel worden aangetrokken en houden je lekker droog. Een regenponcho is ideaal voor je dagelijkse wandeling met de hond, naar je favoriete festival en onmisbaar bij het vissen. Regenoncho’s van Odieregen zijn hip en makkelijk tegelijk!

Waarom voor regenponcho’s kiezen?

Iedereen die zich wel eens in een regenbroek met regenjas heeft gewurmd weet het, je bent er echt wel even mee zoet. En met alleen de regenbroek aan, wordt het van boven nat en met alleen een regenjas, loopt de regen met straaltjes langs je benen. Regenponcho’s zijn dan de oplossing.

Regenponcho’s hebben doorgaans een cape met uitsparing om over het hoofd te trekken. Daaronder lopen ze wijd uit en is er voldoende ruimte om armen en benen eruit te laten steken. Zo zijn alle regenponcho’s snel en eenvoudig aan- en uit te trekken. En daarbij houden ze zowel boven- als onderlichaam droog.

Nog wat eigenschappen.

Regenponcho’s trekken dus gemakkelijk aan, maar ze bergen ook eenvoudig op. Een opgevouwen regenponcho berg je veel makkelijker weg. Dus neem je de regenponcho ook sneller mee. Daarbij zijn er regenponcho’s in verschillende uitvoeringen tot en met kleine pakketjes die zich laten uitvouwen tot een dunne maar effectieve regenponcho. Deze zijn wel vaak alleen geschikt voor eenmalig gebruik.

Met een regenponcho heeft u niet alleen een effectieve regenbescherming ‘uit een stuk’. Afhankelijk van de kleur die u kiest koopt u tevens opvallendheid. Door de grote voor- en achter vlakken bent u lopend of op de fiets goed zichtbaar. Dat is in een zware regenbui geen overbodige luxe.

Regenponcho’s zijn er in vele maten, kleuren en uitvoeringen. Een eigenschap hebben ze gemeen, ze houden de regen tegen. Regenponcho’s voor kinderen hebben vaak een dessin dat daarop is afgestemd. Regenponcho’s voor volwassenen zijn er in uniseks of dames en heren uitvoering. Ook de maatvoering is wat minder divers als bij andere regenkleding. Regenponcho’s vallen door hun vorm altijd ruimer, waardoor er minder verschillende maten nodig zijn. En door die ruime pasvorm, trekken regenponcho’s gemakkelijk aan en uit.

Meer dan 100 regenponcho’s!

Met meer dan 100 verschillende regenponcho’s vindt u op Odieregen altijd de regenponcho die u past. Voor kinderen, dames of heren, maar ook qua uitvoering en prijs. Er zijn al regenponcho’s voor 90 eurocent op Odieregen. Dat zijn dan die regenponcho’s voor eenmalig gebruik. Daar mag u niet alles van verwachten. De regenponcho’s van boven de 100 euro zijn de echte, voor trekkers en outdoor fanaten. Wie gewoon een aantal seizoenen met zijn regenponcho, droog wil overkomen, heeft een ruime keuze aan regenponcho’s op Odieregen van tussen de 20 en 60 euro.

Niet alle regenponcho’s hebben dezelfde lengte. Een professionele regenponcho voor outdoor gebruik is meestal langer dan regenponcho’s die je op de fiets wilt kunnen gebruiken. In verband met de veiligheid zijn die regenponcho’s voor op de fiets wat korter. Wat je ook vaak ziet is de combinatie van een goede regenbroek met een regenponcho er boven. Dat is dan het beste uit twee werelden. De broek houdt de benen goed droog en maakt fietsen mogelijk en de regenponcho zorgt voor alles daarboven.

Met meer dan 100 verschillende regenponcho’s is Odieregen beslist een regenponcho specialist.

 

 

Meer

Regenponchos Er zijn 61 producten

per pagina
Toont 1 - 12 van de 61 items
Toont 1 - 12 van de 61 items