Fabrikanten

Regenponcho kind

In Nederland hebben we een aantal keren per jaar vakantie. Tenminste, de kinderen hebben die mazzel. Voorjaarsvakantie, meivakantie, zomervakantie, herfstvakantie en kerstvakantie! Tijdens die vakanties kan het wel eens voorkomen dat het regent. In de ene vakantie meer dan in de andere, maar toch, regen blijft een grote spelbreker in welke vakantie dan ook! Met een regenponcho kind hoeft de regen de pret gelukkig niet meer te drukken!

Op vakantie met een regenponcho

Misschien gaan jullie als gezin wel op vakantie tijdens een van de schoolvakanties. Misschien in Nederland, misschien naar een ander land, maar overal heb je de kans op een regenachtige dag. Om dan toch nog een gave en leuke dag te hebben is het verstandig om een regenponcho op de paklijst te zetten. De gewone jas gaat vaak al mee op vakantie, want al heb je liever warm weer, koude dagen kun je natuurlijk ook niet vermijden. Maar naast die gewone jas is een kinder regenponcho een goede toevoeging. Geen beteuterde gezichtjes meer voor het raam, maar heerlijk buiten rond rennende kinderen die volop in hun spel opgaan.

Spelen in de regen doe je met een regenponcho kind

Fietsen, voetballen, alles kan, met een regenponcho àn! De kinderen vermaken zich wel, ook in de regen. En met een regenponcho blijven de kinderen gewoon droog! De vakantie hoeft met een regenponcho kind niet in het water te vallen door een paar regenachtige dagen.

Een regenponcho voor je kind om er samen op uit te gaan

Op vakantie gaan de kinderen natuurlijk niet alleen maar spelen. Ook maken jullie leuke uitstapjes met de kids. Naar de dierentuin, een pretpark, een leuke stad bezoeken, noem maar op. Regen hoeft geen reden te zijn om al die dingen maar achterwege te laten. Stelt u zich eens voor wanneer u allemaal in een andere fleurige regenponcho een mooie boswandeling maakt. Heerlijk genieten toch!

Regenponcho kind