Categorieën

Fabrikanten

Regenponcho fiets

Altijd al een regenponcho fiets willen kopen tegen de regen? Nu is een regenponcho voor op de fiets bij Odieregen.nl niet alleen bescherming tegen regen. Nee, u wordt ook beschermd tegen UV straling. Een regenponcho fiets is iedere dag te gebruiken, maar u koopt hem niet iedere dag. Dus laat u voorlichten op onze website welke regenponcho fiets het beste bij je past. Op de website vindt je een grote collectie regenponcho's voorop de fiets. geweest.

Een regenponcho voor op de fiets koop je bij odieregen.nl

Door een regenponcho fiets te kopen bij odieregen.nl heeft u keuze uit diverse kleuren en maten. Uw kunt trots rondfietsen met uw eigen kleur poncho. Fietsen door de regen met een regenponcho is heerlijk om te doen.. U geniet van de waterdichtheid van de poncho en tevens wordt u beschermd tegen uv stralen, dat kan alleen maar odieregen.nl voor u regelen.

Als u bij ons in de showroom wilt komen kijken dan kan dat u vindt de showroom aan  de Loberingemaat 7E in Meppel, hier vindt u naast de enorme collectie poncho's, ook andere beschermende kleding tegen de regen. Natuurlijk staan wij klaar met deskundig advies, voor het kopen van een regenponcho fiets. Ook hebben we hier natuurlijk onze uitgebreide collectie regenkleding. Wilt u ons ook bellen dat kan ook en ook geven we advies via de mail op info@odieregen.nl. Telefonisch zijn we bereikbaar iedere maandag t/m donderdag van 9-17 uur via 0522-470220

Fiets regenponcho koopt u in onze uitgebreide webwinkel

Odieregen.nl is de specialist voor al uw regenkleding. dus van jassen tot broeken en paraplu's voor jong en oud. Wij zijn al meer dan 20 jaar de specialist op bescherming tegen de regen en UV straling. Door onze expertise kunnen wij u naast de poncho's voor de fiets ook helpen aan andere regen beschermende en uv bestendige kleding. Wij hebben een zeer uitgebreide collectie regenkleding voor zowel voor jongens en meisjes, maar ook vrouwen en mannen. De grote keuze staat allemaal in onze webwinkel. Dus u kunt thuis heerlijk kiezen uit onze collectie. Onze showroom in Meppel, krijgt u persoonlijk advies en kunt u ook direct de poncho kopen. Ook is het mogelijk hier de rest van de collectie te passen en voelen. Natuurlijk kunt U ons van maandag tot donderdag 10-17 uur telefonisch bereiken op 0522-47 02 20 en 24/7 via de mail info@odieregen.nl.

Regenponcho fiets