Categorieën

Fabrikanten

Regenponcho

Een regenponcho biedt dames, heren en kinderen een prettige regenbescherming. Een regenponcho kun je snel aantrekken en houdt je lekker droog. Een regenponcho is ideaal voor je dagelijkse wandeling met de hond, naar je favoriete festival en onmisbaar bij het vissen. Regenponcho’s van Odieregen zijn hip en makkelijk tegelijk!

Waarom een regenponcho kiezen?

Iedereen die zich wel eens in een regenbroek met regenjas heeft gewurmd weet het, je bent er echt wel even mee zoet. En met alleen de regenbroek aan, wordt het van boven nat en met alleen een regenjas, loopt de regen met straaltjes langs je benen. Een regenponcho is dan de oplossing.

Regenponcho’s hebben doorgaans een cape met uitsparing om over het hoofd te trekken. Daaronder lopen ze wijd uit en is er voldoende ruimte om armen en benen eruit te laten steken. Zo zijn alle regenponcho’s snel en eenvoudig aan- en uit te trekken. En daarbij houden ze zowel boven- als onderlichaam droog.

Nog wat eigenschappen.

Een regenponcho trek je dus gemakkelijk aan, maar ze bergen ook eenvoudig op. Een opgevouwen regenponcho berg je veel makkelijker weg. Dus neem je de regenponcho ook sneller mee. Daarbij zijn er regenponcho’s in verschillende uitvoeringen tot en met kleine pakketjes die zich laten uitvouwen tot een dunne maar effectieve regenponcho. Deze zijn wel vaak alleen geschikt voor eenmalig gebruik.

Met een regenponcho heeft u niet alleen een effectieve regenbescherming ‘uit een stuk’. Afhankelijk van de kleur die u kiest koopt u tevens opvallendheid. Door de grote voor- en achter vlakken bent u lopend of op de fiets goed zichtbaar. Dat is in een zware regenbui geen overbodige luxe.

Regenponcho’s zijn er in vele maten, kleuren en uitvoeringen. Een eigenschap hebben ze gemeen, ze houden de regen tegen. Een regenponcho voor kinderen heeft vaak een dessin dat daarop is afgestemd. Regenponcho’s voor volwassenen zijn er in uniseks of dames en heren uitvoering. Ook de maatvoering is wat minder divers als bij andere regenkleding. Een regenponcho valt door zijn vorm altijd ruimer, waardoor er minder verschillende maten nodig zijn. En door die ruime pasvorm, trek je de regenponcho ook gemakkelijk aan en uit.

Meer dan 100 regenponcho’s!

Met meer dan 100 verschillende regenponcho’s vindt u op Odieregen altijd de regenponcho die u past. Voor kinderen, dames of heren, maar ook qua uitvoering en prijs. Er is al een regenponcho voor 90 eurocent op Odieregen. Dat is dan een regenponcho voor eenmalig gebruik. Daar mag u niet alles van verwachten. De regenponcho van boven de 100 euro is de echte, voor trekkers en outdoor fanaten. Wie gewoon een aantal seizoenen met zijn regenponcho, droog wil overkomen, heeft een ruime keuze aan regenponcho’s op Odieregen van tussen de 20 en 60 euro.

Niet alle regenponcho’s hebben dezelfde lengte. Een professionele regenponcho voor outdoor gebruik is meestal langer een regenponcho voor op de fiets. In verband met de veiligheid is de regenponcho voor op de fiets wat korter. Wat je ook vaak ziet is de combinatie van een goede regenbroek met een regenponcho er boven. Dat is dan het beste uit twee werelden. De broek houdt de benen goed droog en maakt fietsen mogelijk en de regenponcho zorgt voor alles daarboven.

Met meer dan 100 verschillende regenponcho’s is Odieregen beslist een regenponcho specialist.

 

 

Regenponcho