Regenpakken

verfijn opties

Prijs

€ 32 - € 56
Regenpakken

Niemand wil kletsnat worden in de regen. Bij Odieregen vind je regenpakken voor het hele gezin. In ons land is een regenpak beslist geen overbodige luxe. Alle regenpakken zijn super winddicht, waterdicht en ademend en zitten in een handig opbergzakje.

Regenpakken Er zijn 20 producten

per pagina
Toont 1 - 12 van de 20 items
 • € 47,99

  Vrolijke regenkleding maakt het een stuk leuker om de regen in te stappen! Dit tweedelige regenpak voor kinderen van Playshoes heeft een leuke print met sterren. Hij is wind- en waterdicht dankzij speciale naden die zijn dichtgemaakt. De regenbroek is bovendien gemakkelijk te verstellen in de taille met behulp van drukknopen.

  € 47,99
 • € 32,99

  In de winter is het nat en koud. Daarom is het fijn dat dit regenpak van Playshoes je kind zowel warm als droog houdt! Hij is gemaakt van wind- en waterdicht materiaal met dichtgelaste naden.

  € 32,99
 • € 32,99

  In de winter is het nat en koud. Daarom is het fijn dat dit regenpak van Playshoes je kind zowel warm als droog houdt! Hij is gemaakt van wind- en waterdicht materiaal met dichtgelaste naden.

  € 32,99
 • € 42,99

  Dit grijze regenpak voor kinderen van CeLAVi is geheel . Handig als je kind iedere dag door weer en wind naar school moet lopen of fietsen! Dit regenpak houdt je kind niet alleen lekker droog, maar is ook gemakkelijk verstelbaar, duurzaam, gebruiksvriendelijk en veilig! Dit grijze kinder regenpak heeft en een coating van dat water en wind weert.

  € 42,99
 • € 42,99

  Dit gele regenpak voor kinderen van CeLAVi is geheel . Handig als je kind iedere dag door weer en wind naar school moet lopen of fietsen! Dit regenpak houdt je kind niet alleen lekker droog, maar is ook gemakkelijk verstelbaar, duurzaam, gebruiksvriendelijk en veilig! Dit gele kinder regenpak heeft en een coating van dat water en wind weert.

  € 42,99
 • € 42,99

  Dit rode regenpak voor kinderen van CeLAVi is geheel . Handig als je kind iedere dag door weer en wind naar school moet lopen of fietsen! Dit regenpak houdt je kind niet alleen lekker droog, maar is ook gemakkelijk verstelbaar, duurzaam, gebruiksvriendelijk en veilig! Dit rode kinder regenpak heeft en een coating van dat water en wind weert.

  € 42,99
 • € 42,99

  Dit zacht roze regenpak voor kinderen van CeLAVi is geheel . Handig als je kind iedere dag door weer en wind naar school moet lopen of fietsen! Dit regenpak houdt je kind niet alleen lekker droog, maar is ook gemakkelijk verstelbaar, duurzaam, gebruiksvriendelijk en veilig! Dit zacht roze kinder regenpak heeft en een coating van dat water en wind weert.

  € 42,99
 • € 42,99

  Dit licht roze regenpak voor kinderen van CeLAVi is geheel . Handig als je kind iedere dag door weer en wind naar school moet lopen of fietsen! Dit regenpak houdt je kind niet alleen lekker droog, maar is ook gemakkelijk verstelbaar, duurzaam, gebruiksvriendelijk en veilig! Dit licht roze kinder regenpak heeft en een coating van dat water en wind weert.

  € 42,99
 • € 42,99

  Dit roze regenpak voor kinderen van CeLAVi is geheel . Handig als je kind iedere dag door weer en wind naar school moet lopen of fietsen! Dit regenpak houdt je kind niet alleen lekker droog, maar is ook gemakkelijk verstelbaar, duurzaam, gebruiksvriendelijk en veilig! Dit roze kinder regenpak heeft en een coating van dat water en wind weert.

  € 42,99
 • € 42,99

  Dit perzik oranje regenpak voor kinderen van CeLAVi is geheel . Handig als je kind iedere dag door weer en wind naar school moet lopen of fietsen! Dit regenpak houdt je kind niet alleen lekker droog, maar is ook gemakkelijk verstelbaar, duurzaam, gebruiksvriendelijk en veilig! Dit perzik oranje kinder regenpak heeft en een coating van dat water en...

  € 42,99
 • € 42,99

  Dit paarse regenpak voor kinderen van CeLAVi is geheel . Handig als je kind iedere dag door weer en wind naar school moet lopen of fietsen! Dit regenpak houdt je kind niet alleen lekker droog, maar is ook gemakkelijk verstelbaar, duurzaam, gebruiksvriendelijk en veilig! Dit paarse grijze kinder regenpak heeft en een coating van dat water en wind weert.

  € 42,99
Toont 1 - 12 van de 20 items