Regenpakken

verfijn opties

Prijs

€ 32 - € 56
Regenpakken

Niemand wil kletsnat worden in de regen. Bij Odieregen vind je regenpakken voor het hele gezin. In ons land is een regenpak beslist geen overbodige luxe. Alle regenpakken zijn super winddicht, waterdicht en ademend en zitten in een handig opbergzakje.

Regenpakken Er zijn 20 producten

per pagina
Toont 1 - 12 van de 20 items
 • € 42,99

  Dit donker groene regenpak voor kinderen van CeLAVi is geheel . Handig als je kind iedere dag door weer en wind naar school moet lopen of fietsen! Dit regenpak houdt je kind niet alleen lekker droog, maar is ook gemakkelijk verstelbaar, duurzaam, gebruiksvriendelijk en veilig! Dit donkergroene kinder regenpak heeft en een coating van dat water en wind...

  € 42,99
 • € 42,99

  Dit groene regenpak voor kinderen van CeLAVi is geheel . Handig als je kind iedere dag door weer en wind naar school moet lopen of fietsen! Dit regenpak houdt je kind niet alleen lekker droog, maar is ook gemakkelijk verstelbaar, duurzaam, gebruiksvriendelijk en veilig! Dit groene kinder regenpak heeft en een coating van dat water en wind weert.

  € 42,99
 • € 42,99

  Dit fel blauwe regenpak voor kinderen van CeLAVi is geheel . Handig als je kind iedere dag door weer en wind naar school moet lopen of fietsen! Dit regenpak houdt je kind niet alleen lekker droog, maar is ook gemakkelijk verstelbaar, duurzaam, gebruiksvriendelijk en veilig! Dit fel blauwe kinder regenpak heeft en een coating van dat water en wind weert.

  € 42,99
 • € 42,99

  Dit donker blauwe regenpak voor kinderen van CeLAVi is geheel . Handig als je kind iedere dag door weer en wind naar school moet lopen of fietsen! Dit regenpak houdt je kind niet alleen lekker droog, maar is ook gemakkelijk verstelbaar, duurzaam, gebruiksvriendelijk en veilig! Dit donker blauwe kinder regenpak heeft en een coating van dat water en...

  € 42,99
 • € 42,99

  Dit blauwe regenpak voor kinderen van CeLAVi is geheel . Handig als je kind iedere dag door weer en wind naar school moet lopen of fietsen! Dit regenpak houdt je kind niet alleen lekker droog, maar is ook gemakkelijk verstelbaar, duurzaam, gebruiksvriendelijk en veilig! Dit blauwe kinder regenpak heeft en een coating van dat water en wind weert.

  € 42,99
 • € 42,99

  Dit donker paarse regenpak voor kinderen van CeLAVi is geheel . Handig als je kind iedere dag door weer en wind naar school moet lopen of fietsen! Dit regenpak houdt je kind niet alleen lekker droog, maar is ook gemakkelijk verstelbaar, duurzaam, gebruiksvriendelijk en veilig! Dit donker paarse kinder regenpak heeft en een coating van dat water en...

  € 42,99
 • € 42,99

  Dit licht grijze regenpak voor kinderen van CeLAVi is geheel . Handig als je kind iedere dag door weer en wind naar school moet lopen of fietsen! Dit regenpak houdt je kind niet alleen lekker droog, maar is ook gemakkelijk verstelbaar, duurzaam, gebruiksvriendelijk en veilig! Dit licht grijze kinder regenpak heeft en een coating van dat water en wind...

  € 42,99
 • € 42,99

  Dit paarse regenpak voor kinderen van CeLAVi is geheel . Handig als je kind iedere dag door weer en wind naar school moet lopen of fietsen! Dit regenpak houdt je kind niet alleen lekker droog, maar is ook gemakkelijk verstelbaar, duurzaam, gebruiksvriendelijk en veilig! Dit paarse grijze kinder regenpak heeft en een coating van dat water en wind weert.

  € 42,99
 • € 42,99

  Dit perzik oranje regenpak voor kinderen van CeLAVi is geheel . Handig als je kind iedere dag door weer en wind naar school moet lopen of fietsen! Dit regenpak houdt je kind niet alleen lekker droog, maar is ook gemakkelijk verstelbaar, duurzaam, gebruiksvriendelijk en veilig! Dit perzik oranje kinder regenpak heeft en een coating van dat water en...

  € 42,99
 • € 42,99

  Dit roze regenpak voor kinderen van CeLAVi is geheel . Handig als je kind iedere dag door weer en wind naar school moet lopen of fietsen! Dit regenpak houdt je kind niet alleen lekker droog, maar is ook gemakkelijk verstelbaar, duurzaam, gebruiksvriendelijk en veilig! Dit roze kinder regenpak heeft en een coating van dat water en wind weert.

  € 42,99
 • € 42,99

  Dit licht roze regenpak voor kinderen van CeLAVi is geheel . Handig als je kind iedere dag door weer en wind naar school moet lopen of fietsen! Dit regenpak houdt je kind niet alleen lekker droog, maar is ook gemakkelijk verstelbaar, duurzaam, gebruiksvriendelijk en veilig! Dit licht roze kinder regenpak heeft en een coating van dat water en wind weert.

  € 42,99
 • € 42,99

  Dit zacht roze regenpak voor kinderen van CeLAVi is geheel . Handig als je kind iedere dag door weer en wind naar school moet lopen of fietsen! Dit regenpak houdt je kind niet alleen lekker droog, maar is ook gemakkelijk verstelbaar, duurzaam, gebruiksvriendelijk en veilig! Dit zacht roze kinder regenpak heeft en een coating van dat water en wind weert.

  € 42,99
Toont 1 - 12 van de 20 items