Categorieën

Fabrikanten

Een regenpak kinderen beschermd uw kids tegen de regen

De regenjas en de regenbroek beschermen de kleding tegen het water van boven. Met een capuchon blijft ook het hoofd en met name het haar droog, maar soms is een paraplu net wat prettiger. Vooral als het haar helemaal netjes in model zit, is niet iedereen er happig op om een capuchon over hun hoofd te trekken. Een paraplu is in die gevallen een beter alternatief. En dan zijn er nog de regenlaarzen. Het is zonde om de mooie schoenen van uw kinderen helemaal nat te laten regenen. Daar worden ze niet mooier van. Regenlaarzen zijn dan een uitkomst. In plaats van de schoenen trekt u ze gewoon de regenlaarzen aan! En zo ziet een regenpak kinderen eruit!

Regenpakken speciaal voor kinderen

Tegenwoordig is de keuze aan regenpakken enorm! Ze zijn er in allerlei soorten en maten. Voor de kinderen zijn ze natuurlijk in een kindermaatje te krijgen. En ook de paraplu's voor kinderen zijn een slagje kleiner dan die voor volwassenen. Zo wordt het regenpak helemaal op de kinderen afgestemd. Maar dat is nog niet alles. Ook qua kleur en design passen deze regenpakken perfect bij de kinderen. Een regenpak kinderen heeft vrolijke kleuren en heeft over het algemeen een leuk ontwerp. Er staan bijvoorbeeld gave afbeeldingen op of een leuk patroontje.

Stel het perfecte regenpak kinderen samen

Een regenpak kinderen bestaat uit meerdere onderdelen. Vaak wordt het gezien als een regenbroek en een regenjas. Maar eigenlijk horen daar natuurlijk ook nog een set regenlaarzen en een paraplu bij. Pas dan is uw kind helemaal beschermd tegen de regen. Bij Odieregen kunt u zelf kiezen welke regenkleding, regenlaarzen en paraplu geschikt zijn voor uw kind. U kunt uw keuze baseren op de kleuren, patroontjes, afbeeldingen of maat. Voor ieder kind is er wel een leuk regenpak samen te stellen! Loopt uw kind bij de volgende regenbui ook in een hip regenpak van Odieregen rond?

Regenpak kinderen