Stephen Joseph Regenlaarsjes Girl Butterfly

Fladderen in de regen!

Stevige regenlaarsjes voor meisjes die er spetterend bij willen lopen in de regen. Met deze laarsjes is geen plas meer veilig. De laarsjes heeft een leuke mix & match met het regenjasje en paraplu van Stephen Joseph. De regenlaarsjes trekt je kleine meid al snel zelf aan, door het makkelijke lusje die haar een handje helpt.

Meer details

€ 39,99 incl. BTW

Kenmerken

KleurGroen, Oranje, Roze, Wit
Voor wie:Meisjes

Meer informatie

De leukste meiden regenlaarzen mode bij Odieregen

Kleine meisjes houden vooral van felle kleurtjes en schattige printjes op hun regenlaarsjes. Terwijl de grotere meiden het al graag iets rustiger willen. Dat hoort bij het opgroeien tot een tienergirl. Bij Odieregen hebben we voor de kleine meisjes een fleurig, stevige, regenlaarsjes collectie. Van fel roze met printjes tot stoere laarsjes met paarden opdruk, gewoon je dochters favoriete. Zoek gezellig samen met je dochtertje naar de leukste regenlaarsjes en natuurlijk kun je haar keus leuk mixen & matchen met een regenjasje of zelfs een paraplu. Zeker weten dat ze trots haar regen outfit aan al haar vriendinnen laat zien. Kijk ook nog even voor jezelf.

Over het merk Stephen Joseph

Stephen Joseph is opgericht in 1981 in Amerika. De oprichtster Alexandra Buckley wilde een totaal product creëren van mooie, vrolijke en unieke cadeaus en artikelen. Zij wilde voor kinderen unieke producten met ontwerpen die elke verwachting zou overtreffen. Nu jaren later, kunnen we vaststellen dat dat is gelukt. Stephen Joseph is een populariteit merk en een onmiskenbaar wereldwijd groot bedrijf. De brede collectie jassen, tassen, paraplu's en meer artikelen zijn volledig in thema. Dit maakt het ook zo leuk om te combineren en de leukste setjes samen te stellen. Alexandra Buckley is als CEO van haar wereldzaak, vastbesloten om trouw te blijven aan de kernwaarden waarom ze het bedrijf heeft opgericht. Het creëren van vrolijke producten met oog voor detail en altijd voor ieder product de hoogste kwaliteit behalen. Voor Stephen Joseph telt alleen een tevreden klant!

Odiewiki: Geschiedenis rubberlaarzen

De eerste rubberlaarzen kwamen er nadat in 1852 de Brits-Amerikaanse industrieel Hiram Hutchinson Charles Goodyear ontmoette. Goodyear is de uitvinder van het vulkanisatieproces voor natuurlijk rubber. Hutchinson gebruikte die uitvinding om laarzen te maken die volledig waterdicht waren.

andere klanten bekeken ook