Playshoes - Korte regenlaarsjes - Donkerblauw Bekijk groter

Playshoes - Korte regenlaarsjes - Donkerblauw

Deze leuke en superpraktische regenlaarsjes van Playshoes zijn halfhoog, waardoor ze meer bewegingsvrijheid bieden. Zo is jouw kind vrij om lekker te rennen, zelfs als het regent! Gelukkig zijn ze ook gemakkelijk aan te trekken met behulp van de handige lussen aan de bovenkant.

Meer details

€ 20,99 incl. BTW

Kenmerken

Voor wie:Jongens

Meer informatie

Deze leuke en superpraktische regenlaarsjes van Playshoes zijn halfhoog, waardoor ze meer bewegingsvrijheid bieden. Zo is jouw kind vrij om lekker te rennen, zelfs als het regent! Gelukkig zijn ze ook gemakkelijk aan te trekken met behulp van de handige lussen aan de bovenkant. Je bent dus in een mum van tijd klaar om naar buiten te gaan. Verder zijn deze regenlaarsjes gemaakt van stevig en waterdicht materiaal dat vrij van PVC is. Ook zitten er reflecterende gedeeltes op de achterkant van de kinderlaarsjes, zodat jouw kleine extra zichtbaar is bij slecht weer. Wel zo'n geruststellend idee.

Deze regenlaarsjes zijn één van de leuke producten die Playshoes biedt om jouw kind tegen de regen te beschermen. Ze zijn bijvoorbeeld perfect te combineren met een leuke regenbroek en/of regenjas van dit merk. Je kunt gaan voor eenzelfde kleur, of juist mixen en matchen met een leuke print of juist neutrale kleur. Één ding is zeker: met Playshoes weet je zeker dat je niet alleen leuke maar ook hoogwaardige regenlaarzen voor kinderen in huis haalt.