Pro-X Elements - Fietsregenbroek met gaitors voor volwassenen - Lyon - Zwart Bekijk groter

Pro-X Elements - Fietsregenbroek met gaitors voor volwassenen - Lyon - Zwart

De Lyon regenbroek van Pro-X Elements is een ademende regenbroek van XL&D-materiaal, waardoor hij ook ideaal is voor het fietsen. Deze broek is voorzien van in de beenmanchetten geïntegreerde gaitors, bedekte beenritsen tot op kniehoogte, versterkte knieën en achterzijde, verstelbare beenbreedte en reflecterende details.

Meer details

€ 84,99 incl. BTW

Meer informatie

De Lyon regenbroek van Pro-X Elements is een ademende regenbroek van XL&D-materiaal, waardoor hij ook ideaal is voor het fietsen. Deze broek is voorzien van in de beenmanchetten geïntegreerde gaitors, bedekte beenritsen tot op kniehoogte, versterkte knieën en achterzijde, verstelbare beenbreedte en reflecterende details. De Lyon regenbroek is op te bergen in een aparte opbergzak. Met een waterkolom van 10000mm en een ademend vermogen van 5000g/m2/24h is de XL&D Lyon regenbroek wind- & waterdicht, ademend, ultralicht en voorzien van getapete naden. Gewicht in maat L = 350 g.Over XL&D (eXtra Light & Dry System):
XL&D is een ultralichte stof met een volledig waterdichte (>10.000 mm) en ademende PXE-membraan respectievelijk polyurethaan coating. Het stevige polyamide materiaal kenmerkt zich door zijn lage gewicht en hoge scheurvastheid. De opdruk op het materiaal binnenin zorgt voor een aangenaam gevoel op de huid, waardoor een extra voering niet nodig is. XL&D functionele kleding is ideaal voor alle sportactiviteiten, waarbij een perfecte bescherming tegen het weer en het laagste gewicht vereist zijn.