Playshoes - Fleecesokken voor regenlaarsjes - Donkerblauw

Regenlaarsjes voor kinderen zijn ideaal om de voetjes droog te houden. Maar als het naast nat ook nog eens koud weer is, kunnen regenlaarsjes best koud aanvoelen.

Meer details

€ 13,99 incl. BTW

Meer informatie

Regenlaarsjes voor kinderen zijn ideaal om de voetjes droog te houden. Maar als het naast nat ook nog eens koud weer is, kunnen regenlaarsjes best koud aanvoelen. Deze hoge fleecesokken voor laarsjes zijn dan ideaal. Ze zijn ontworpen voor de regenlaarsjes van Playshoes, maar passen ook goed in andere rubberen laarsjes. De ademende en tegelijkertijd heerlijk warme stof houdt de voeten van jouw kind goed warm. Daarnaast kun je de fleecesokken ook gebruiken als de kinderlaarsjes die je hebt gekocht nog iets te groot zijn. Een handig accessoire voor tijdens de koude maanden!

Deze fleecesokken van Playshoes zijn onderdeel van een serie artikelen die kinderen beschermen tegen de elementen. Wij hebben van dit merk bijpassende laarsjes, dus je kunt een leuke set op de kop tikken. Verder hebben we ook regenjassen, regenbroeken of regenpakken van Playshoes, zodat je jouw kind goed kunt kleden tegen de regen. Vergeet dus ook niet bij onze andere leuke regenkleding te kijken!