Stephen Joseph Regenlaarsjes Boy Piraat

Land in zicht!!!!

Stevige regenlaarsjes voor jongens die er spetterend bij willen lopen in de regen. Met deze laarsjes is geen plas meer veilig. De laarsjes hebben een leuke mix & match met het regenjasje van Stephen Joseph. De regenlaarsjes trekt je kleine piraat al snel zelf aan, door het makkelijke lusje die hem een handje helpt.

Meer details

€ 111,82 incl. BTW

Kenmerken

Voor wie:Jongens
KleurWit, Rood, Zwart, Bruin

Meer informatie

De stoerste jongens regenlaarzen mode bij Odieregen

Kleine jongens houden vooral van stoere prints op hun regenlaarzen. Terwijl de grotere jongens het al graag iets rustiger willen. Dat hoort bij het opgroeien tot een tiener-boy. Bij Odieregen hebben we voor de kleine jongen een stoere, stevige, regenlaarsjes collectie. Laarzen met gevaarlijke haaien print tot sterke brandweermannen opdruk, gewoon je zoontjes favoriete. Zoek gezellig samen met je zoon naar de leukste regenlaarsjes en natuurlijk kun je zijn keus, leuk mixen & matchen met een regenjasje of zelfs een paraplu. Zeker weten dat hij trots zijn regen-outfit aan al zijn vriendjes laat zien. Kijk ook nog even voor jezelf.

Over het merk Stephen Joseph

Stephen Joseph is opgericht in 1981 in Amerika. De oprichtster Alexandra Buckley wilde een totaal product creëren van mooie, vrolijke en unieke cadeaus en artikelen. Zij wilde voor kinderen unieke producten met ontwerpen die elke verwachting zou overtreffen. Nu jaren later, kunnen we vaststellen dat dat is gelukt. Stephen Joseph is een populariteit merk en een onmiskenbaar wereldwijd groot bedrijf. De brede collectie jassen, tassen, paraplu's en meer artikelen zijn volledig in thema. Dit maakt het ook zo leuk om te combineren en de leukste setjes samen te stellen. Alexandra Buckley is als CEO van haar wereldzaak, vastbesloten om trouw te blijven aan de kernwaarden waarom ze het bedrijf heeft opgericht. Het creëren van vrolijke producten met oog voor detail en altijd voor ieder product de hoogste kwaliteit behalen. Voor Stephen Joseph telt alleen een tevreden klant!