Stephen Joseph Regenlaarsjes Boy Dino

Wie hoor ik daar stampen?!

Voor de kleine dino-fan, stevige regenlaarsjes die graag willen stampen en raggen in het bos, camping of strand. Met deze laarsjes is geen plas meer veilig en met de leuke mix & match items van Stephen Joseph, maak je de leukste combinaties voor de sombere Hollandse dagen. Laarzen trekken makkelijk zelf aan door het handige lusje.

Meer details

€ 39,99 incl. BTW

Kenmerken

KleurGroen, Blauw, Bruin, Rood
Voor wie:Jongens

Meer informatie

De stoerste jongens regenlaarzen mode bij Odieregen

Kleine jongens houden vooral van stoere prints op hun regenlaarzen. Terwijl de grotere jongens het al graag iets rustiger willen. Dat hoort bij het opgroeien tot een tiener-boy. Bij Odieregen hebben we voor de kleine jongen een stoere, stevige, regenlaarsjes collectie. Laarzen met gevaarlijke haaien print tot sterke brandweermannen opdruk, gewoon je zoontjes favoriete. Zoek gezellig samen met je zoon naar de leukste regenlaarsjes en natuurlijk kun je zijn keus, leuk mixen & matchen met een regenjasje of zelfs een paraplu. Zeker weten dat hij trots zijn regen-outfit aan al zijn vriendjes laat zien. Kijk ook nog even voor jezelf.

Over het merk Stephen Joseph

Stephen Joseph is opgericht in 1981 in Amerika. De oprichtster Alexandra Buckley wilde een totaal product creëren van mooie, vrolijke en unieke cadeaus en artikelen. Zij wilde voor kinderen unieke producten met ontwerpen die elke verwachting zou overtreffen. Nu jaren later, kunnen we vaststellen dat dat is gelukt. Stephen Joseph is een populariteit merk en een onmiskenbaar wereldwijd groot bedrijf. De brede collectie jassen, tassen, paraplu's en meer artikelen zijn volledig in thema. Dit maakt het ook zo leuk om te combineren en de leukste setjes samen te stellen. Alexandra Buckley is als CEO van haar wereldzaak, vastbesloten om trouw te blijven aan de kernwaarden waarom ze het bedrijf heeft opgericht. Het creëren van vrolijke producten met oog voor detail en altijd voor ieder product de hoogste kwaliteit behalen. Voor Stephen Joseph telt alleen een tevreden klant!