Regenlaarzen

Verfijn opties

Prijs

€ 26 - € 31
Regenlaarzen

Regenlaarzen kunnen overal en altijd gedragen worden. Wandelen in het bos, tuinieren of op de camping een laars mag niet ontbreken in iedereen zijn schoenen collectie. Je vindt Odieregen wat je zoekt, hippe, vrolijke en stoere rubberlaarzen voor kinderen mannen en vrouwen!

Regenlaarzen Er zijn 4 producten

Toont 1 - 4 van de 4 items
 • € 29,99

  Laat de regen maar komen! Stevige regenlaarsjes voor meisjes die er spetterend bij willen lopen in de regen. Met deze laarsjes is geen plas meer veilig. Het rubberlaarsje heeft een leuke mix & match met het regenjasje en paraplu van Stephen Joseph. Dit regenlaarsje trekt je kleine meid al snel zelf aan, door het makkelijke lusje die haar een handje helpt.

  € 29,99
 • € 29,99

  Fladderen in de regen! Stevige regenlaarsjes voor meisjes die er spetterend bij willen lopen in de regen. Met deze laarsjes is geen plas meer veilig. De laarsjes heeft een leuke mix & match met het regenjasje en paraplu van Stephen Joseph. De regenlaarsjes trekt je kleine meid al snel zelf aan, door het makkelijke lusje die haar een handje helpt.

  € 29,99
 • € 26,99 € 29,99 -10%
  Aanbieding!

  Wauw! Een HAAI in de regen! Stoere stevige regenlaarzen voor jongens die graag willen ravotten in plassen en modder. De laarsjes hebben een leuke mix & match met het regenjasje van Stephen Joseph. Deze laarsjes trekt je kleine man al snel zelf aan-en-uit, door het makkelijke lusje. Voor de oer Hollandse regendagen is een vrolijke waterdichte laarzen...

  € 26,99 € 29,99 -10%
 • € 26,99 € 29,99 -10%
  Aanbieding!

  Lekker stampen in de plassen! Stevige regenlaarsjes voor jongens die er spetterend bij willen lopen in de regen. Met deze laarsjes is geen plas meer veilig. Dit laarsjes heeft een leuke mix & match met het regenjasje van Stephen Joseph. Deze regenlaarsjes trekt je kleine brandweermannetje al snel zelf aan, door het makkelijke lusje die hem een handje helpt.

  € 26,99 € 29,99 -10%
Toont 1 - 4 van de 4 items