Categorieën

Fabrikanten

Regenlaarzen kind

Het jaar biedt steeds weer andere leuke speelmogelijkheden voor kinderen. Zo kunnen ze in de lente en de zomer heerlijk buiten spelen. In de lente moeten ze hun jas nog aan, in de zomer hoeft dat vaak niet eens. In de herfst en de winter kunnen ze ook buiten spelen, maar dan moet hun outfit wel deels worden aangepast. In de herfst regent het vaak, dus zijn een regenjas, regenbroek en regenlaarzen kind wel op hun plek. In de winter is het vaak nog een graadje kouder en kunnen daar dus extra warme kleren en dikke sokken aan toegevoegd worden.

Regenlaarzen kind voor extra speelplezier in de herfst

In de herfst kunnen de kinderen zich heerlijk uitleven in de plassen en tussen de bladeren. Wat is er nou leuker dan dat opspattende water wanneer uw kind in de plassen springt, stampt en danst. Of die bladeren die meters de lucht in vliegen wanneer uw kind er heerlijk tegen aan schopt en ze in de lucht gooit. Gewone schoenen worden hier heel snel vies en lelijk van maar regenlaarzen kind zijn hier speciaal voor gemaakt. De voeten van uw kinderen blijven droog en de schoenen blijven netjes!

Extra dikke sokken in de regenlaarzen kind voor warme voeten

In de winter zijn de plassen veranderd in ijs en de bladeren in sneeuw. Nieuwe ronde, nieuwe kansen. Ook hier kunnen de regenlaarzen kind perfect worden ingezet. Ook de sneeuw heeft geen goede invloed op de gewone schoenen van uw kind. De regenlaarzen kind bieden hierin dus uitkomst. Uw kind kan onbeperkt in de sneeuw spelen. Vergeet de extra dikke sokken niet, wat de sneeuw kan nog wel eens koud zijn.

Regenlaarzen voor een heleboel speelplezier

Denkt u zich eens in hoeveel plezier uw kind zal hebben met regenlaarzen kind.  In de herfst met de plassen en de bladeren en in de winter met de sneeuw en op het ijs. Heerlijk sneeuwpoppen maken, zo groot mogelijk uiteraard. Een uitdagend sneeuwballen gevecht met hun vriendjes en vriendinnetjes, sleeën van de helling bij u in de buurt of glijden op het ijs op de plassen.

Regenlaarzen kind