Categorieën

Fabrikanten

Regenlaarzen jongens

Regenlaarzen jongens, de laarzen die uw jongens beschermen tegen de regen. welke jongen vindt het nu niet stoer om heerlijk rond te stappen. In echte regenlaarzen, die lekker zitten. U  koopt deze laarzen bij Odieregen.nl uw regen specialist. De regenlaarzen jongens zijn te koop in verschillende kleuren en maten. De regenlaarzen zijn gemaakt om uw kind droog te houden in de regen en plassen.  Door de lekkere binnen stof van onze regenlaarzen jongens is het lopen in de regen zeer prettig. Maar ook door de goede pasvorm van onze regenlaarzen, zit de laars altijd zeer comfortabel.

Odieregen is de webshop voor uw kwaliteitsregenkleding met de extra plus. Zeker helpen de regenlaarzen u droog te houden in regen en wind. Door deze speciale bescherming is de regenlaars die u voor uw kind koopt dubbel beschermend. U koopt de regenlaarzen voor jongens, zowel online of in onze showroom te Meppel.

Regenlaarzen jongens koopt u bij Odieregen.nl

De regenlaarzen jongens zijn te koop bij odieregen.nl. Online en in de showroom hebben we daarnaast alle modellen en maten voor u. Natuurlijk zijn er buiten de diverse maten voor jongens ook allerlei kleuren verkrijgbaar. De regenlaarzen zijn ook uitstekend combineerbaar met de bijpassende regenkleding. U vindt onze showroom met deskundig advies aan  de Loberingemaat 7E in Meppel. Onze showroom is iedere maandag tot en met donderdag geopend van 10-16 uur. Pak snel de telefoon en bel 0522-470220, wij geven u graag advies. Natuurlijk zijn wij 24 uur per dag bereikbaar via www.odieregen.nl. Hier kunt u ons ook via mail bereiken, indien u ons willen bezoeken in Meppel. Bel ons even zetten we alvast de koffie klaar.

Regenlaarzen jongens assortiment bij Odieregen.nl

Odieregen.nl is onderdeel van Odiezon en al meer dan 20 jaar uw specialist voor regenkleding met als extra de UV werende stof. Onze inkopers zijn voortdurend op zoek om de juiste modieuze kleding in te kopen. Hieruit volgt dat wij een grote collectie regenlaarzen voor iedereen hebben.

regenlaarzen jongens