Regenjassen kopen Staverden

Verfijn opties:

Prijs:

€ 62 - € 65

Merk:

Regenjassen kopen Staverden

Wie in Nederland woont, die weet het wel: Regenjassen kopen Staverden is geen overbodige luxe.

Zeker wanneer u van wandelen of fietsen houdt en u daar niet van weerhouden wilt worden door een regenbui. Goede Regenjassen kopen, Staverden biedt u de nodige mogelijkheden om zowel in de winkel als online deze bescherming tegen regen en wind aan te k...

Wie in Nederland woont, die weet het wel: Regenjassen kopen Staverden is geen overbodige luxe.

Zeker wanneer u van wandelen of fietsen houdt en u daar niet van weerhouden wilt worden door een regenbui. Goede Regenjassen kopen, Staverden biedt u de nodige mogelijkheden om zowel in de winkel als online deze bescherming tegen regen en wind aan te kopen.

Maar Regenjassen kopen Staverden is niet altijd even eenvoudig en welke Regenjassen kopen Staverden hangt veel af van het doel waarvoor u ze gaat gebruiken.

Als u de regenjas alleen maar of met name draagt bij het uitlaten van de hond of als u met een aantal vrienden een bos- of strandwandeling gaat maken, dan kunt u niet te dure waterdichte Regenjassen kopen Staverden.

Voor mensen die er graag een hele dag op uittrekken en gepakt en bezakt met een rugzak de bergen in trekken, zijn er regenjassen voorzien van tweelaags membraan, een soort vlies dat over de buitenstof is aangebracht. Dit soort Regenjassen kopen Staverden heeft het voordeel dat ze vrijwel zonder problemen gewassen kunnen worden en meestal geschikt zijn voor de droger. Let hierbij wel goed op dat u de regenjas direct na het wassen in de droger doet. Op die manier wordt de waterafstotende laag aan de buitenkant opnieuw geactiveerd.

Bent u een echte trekker met zware rugzak over de schouders kunt u Regenjassen kopen Staverden die voorzien zijn van drielaags membraan. 

Hardlopers en mountainbikers zijn het meest gebaat bij lichte Regenjassen kopen Staverden, vaak zonder capuchon of zakken. 

Er zijn enkele dingen waar u in de winkel goed op moet letten bij het Regenjassen kopen Staverden. Zorg er voor dat de jas niet te strak zit, zodat u er in de winter een dikke trui onder kunt aandoen. Toch mag de regenjas ook niet te groot zijn, anders kruipt er koude lucht onder de jas. Verder moet een capuchon goed met uw gezicht meedraaien en mag de kraag niet te groot zijn. Deze moet kunnen worden aangetrokken, zodat de regen niet naar binnen kan sijpelen. De rits moet natuurlijk ook waterdicht zijn en zakken die dicht kunnen met een rits zijn erg handig.

Iets wat ook belangrijk is en waar vaak niet aan gedacht wordt, is het feit dat u bij het Regenjassen kopen Staverden moet opletten of de regenjas gewassen kan worden. Als de regenjas vuil is, is het niet prettig meer om deze te dragen, bovendien kan het vuil ervoor zorgen dat de regenjas niet meer kan ademen. Let bij het Regenjassen kopen dus goed op het label om te zien of deze in de wasmachine mag of niet. Een regenjas wast u het best zonder waspoeder of wasverzachter. Er bestaan speciale wasmiddelen voor regenjassen, maar dat is niet echt nodig. Gewoon een vloeibaar middel voldoet. Na enkele wasbeurten zal de regenjas toch vocht gaan opnemen, hij wordt dan zwaar en voelt klam. Op dat moment is het tijd om de regenjas te impregneren met een spray of bepaalde middelen die u kunt gebruiken in de wasmachine.

Heeft u nog meer vragen over het Regenjassen kopen Staverden? Het Odieregen-team staat steeds weer voor u klaar voor advies over de kleur, de maat of om u te helpen bij het bestellen.

Meer

Regenjassen kopen Staverden Er is 1 product.

Toont 1 - 1 van 1 item
  • € 67,94

    Ralka Mizzle regenjas Deze regenjas van Ralka heeft een lang rugpad. Hij heeft een waterdichte, kunststof coating met gelaste naden. De jas heeft een elastisch koord met stoppers in de capuchon, steekzakken en een waterdichte rits met extra drukknopen. Het rugpand is voorzien van ventilatieopeningen met regenoverslag.

    € 67,94
Toont 1 - 1 van 1 item