Pro-X Elements - Opbergbare regenjas voor dames - LADY PACKable - Neon turquoise Bekijk groter

Pro-X Elements - Opbergbare regenjas voor dames - LADY PACKable - Neon turquoise

Het zit allemaal in de naam met de PACKable lichtgewicht regenjas voor dames van PRO-X Elements. Dit PRO5000 materiaal regenjack zit heel klein opgeborgen in de bijgeleverde opbergzak.

Meer details

€ 49,99 incl. BTW

Meer informatie

Het zit allemaal in de naam met de PACKable lichtgewicht regenjas voor dames van PRO-X Elements. Dit PRO5000 materiaal regenjack zit heel klein opgeborgen in de bijgeleverde opbergzak. Het is voorzien van een rits over de gehele lengte met een stormflap aan de binnenzijde, 2 overdekte zakken met rits aan de voorkant. De capuchon is geïntegreerd in de kraag en er zijn ventilatieopeningen aan de achterkant. Reflecterende applicaties zorgen voor extra veiligheid door een betere zichtbaarheid in donkere en natte weersomstandigheden. De perfecte regenjas om overal mee naartoe te nemen, met deze jas ben je altijd voorbereid op de regen. De PRO5000 PACKable regenjas heeft een waterkolom van 10000mm en een ademend vermogen van 3000g/m2/24h en is zowel wind- als waterdicht. Gewicht in maat L = 270 g. Ruglengte in maat L = 80 cm.Over PRO5000:
PRO5000 is een lichte polyamide stof met een absolute waterdichte (>5.000 mm waterkolom) en ademende (>3.000 g/m²/24 h) polyurethaan coating. Het PRO5000 materiaal met zijn klassieke uitstraling heeft een aangenaam zacht draagcomfort en is uitstekend geschikt voor alle buitenactiviteiten.