Playshoes - Compacte regenjas - Roze

Deze handige regenjas voor kinderen van Playshoes kan tot een klein pakketje worden opgevouwen. Zo is jouw kind altijd goed voorbereid op een regenbui.

Meer details

€ 21,41 incl. BTW

Kenmerken

Voor wie:Meisjes
Waterdichtheid:mm onbekend

Meer informatie

Deze handige regenjas voor kinderen van Playshoes kan tot een klein pakketje worden opgevouwen. Zo is jouw kind altijd goed voorbereid op een regenbui. De regenjas is gemaakt van winddicht materiaal dat waterdicht is tot 2000 mm. Ook de gelaste naden zorgen ervoor dat de drager droog blijft. Is de regen voorbij? Dan vouw je de jas simpelweg weer op om op te bergen. Ideaal om mee te nemen op vakantie! Mocht de regenjas na een flinke speelpartij vies zijn geworden, dan kun je hem simpelweg in de wasmachine stoppen. Hij is namelijk tot op 40 graden te wassen - lekker makkelijk.

Naast regenjassen vind je bij ons ook regenbroeken en regenlaarsjes voor kinderen van Playshoes. Dit merk staat bekend om zijn leuke ontwerpen van goede kwaliteit. Of je nu neutrale, sportieve of trendy regenkleding of -accessoires voor je kind zoekt, Playshoes is van alle markten thuis. Kijk dus zeker eens verder in onze collectie voor een bijpassend artikel. Zo vind je gemakkelijk een leuke regenset!