Categorieën

Fabrikanten

Regenjas heren

Een regenjas is niet alleen maar voor dames van nut, ook voor heren kan een regenjas heren een uitkomst zijn! Deze is natuurlijk speciaal voor heren ontworpen. Geen vormeloos stuk waterdichte stof, maar een modieuze jas waarmee u voor de dag kunt komen!

Een regenjas voor als de kinderen naar buiten willen

Stelt u zich eens voor. Het is een regenachtige dag en uw kinderen vervelen zich stierlijk! Als u zelf geen jonge kinderen hebt, kunt u natuurlijk ook denken aan uw kleinkinderen, uw neefjes of nichtjes of misschien het kroost van een van uw vrienden. U heeft ze al meerdere tips gegeven om zich binnen te vermaken, maar de energie moet er nou eenmaal een keer uit, dus u besluit om ze even mee te nemen naar de speeltuin. Terwijl u naar buiten kijkt, ziet u hoe grijs het is. Plotseling twijfelt u of het een goed idee is, maar de kinderen moeten er toch even uit. U besluit om toch maar te gaan, maar bedenkt nog net op tijd dat het wellicht een goed idee is om een regenjas aan te trekken. Zo ziet u maar, ook een man kan niet zonder een regenjas!

Of een regenjas heren voor een romantische wandeling door de regen

Kent u de film: singin' in the rain? Dan kent u wellicht ook het vrolijke dansje uit de film van een echte heer die geniet van de regen! Een romantische film met een romantisch lied waar ook nog eens vrolijk op gedanst kan worden. Sla uw in een regenjas heren gehulde arm om uw lief heen en maak samen een knusse wandeling in de regen!

Een regenjas heren voor de stoere outdoor liefhebber

Of het nu vissen, fietsen of wandelen is. Met regen is dat allemaal iets minder prettig dan zonder regen. Met een regenjas heren is dit gedeeltelijk op te lossen. De regenjas houdt uw normale kleding droog en zorgt dat u comfortabel buiten kunt zijn ondanks het natte weer!

Regenjas heren