Fabrikanten

De voordelen van een regencape

Veel mensen lopen in hun normale jas door de regen. Overal op straat zie je dat. Maar al deze mensen kunnen zoveel baat hebben bij een regencape! De normale jas kan wel wat regen hebben als het goed is, maar het is geen jas die speciaal ontworpen is voor de regen. Daarom wordt de jas er absoluut minder mooi van wanneer deze steeds gedragen wordt bij elke lichte of zware regenbui. Een capuchon mag uw haar dan beschermen tegen de regen, maar eigenlijk verdient de normale jas het ook om beschermd te blijven tegen al die natte druppels. En daar heb je het grote voordeel van een regencape! Omdat deze speciaal gemaakt is voor regenachtig weer, blijft de normale jas droog. Het regenwater glijdt gemakkelijk van de regencape af.

Regencape, regenjas of regenpak

Er zijn natuurlijk verschillende regenoutfits te bedenken. Bij Odieregen heeft u hierin alle keuze! U kunt kiezen voor een compleet regenpak, maar ook voor een regenjas of een poncho. Zo noemen we een regencape ook wel. Een poncho of een jas zijn gemakkelijk aan te trekken en voor een korte wandeling door de regen zijn deze prima geschikt. Maar wanneer u graag een flinke wandeling of fietstocht wilt of moet maken, dan is een compleet regenpak ideaal. Hiermee wordt ook uw broek beschermd tegen de regen.

Stel zelf uw regenoutfit samen

Zoals gezegd heeft Odieregen en uitgebreide keuze in regenoutfits. Zo kunt u gemakkelijk zelf uw regenpak samen stellen. U kunt natuurlijk ook kiezen voor een regencape, regenbroek, laarzen en een paraplu. Met de juiste kleding bent u klaar voor elke regenachtige dag. Met de herfst in het verschiet, is dat geen onnodige luxe! Kijk snel op de website en zoek de perfecte regenkleding voor uzelf en uw familie uit. Naast de verschillende soorten kledingstukken heeft u natuurlijk ook keuze uit kleuren en prints.

Regencape