Categorieën

Fabrikanten

Regenbroek kopen

Wie wil er nu niet een regenbroek kopen. Voor veel mensen is het verwarrend om een regenbroek maat te vinden in de maattabellen. Hierom heeft Odieregen.nl besloten de regenbroek maat ook te vermelden voor welke groep. Dus meisjes-dames, jongens-heren,  zodat iedereen makkelijk een regenbroek kan kopen en vinden zowel een kinder regenbroek kopen als een volwassen regenbroek kopen. Dit alles om verwarring te voorkomen. De regenbroek voorzien van de UV werende stof. Ook is hij natuurlijk meer dan beschermend tegen de regen.

Regenbroek kopen doe je bij Odieregen

Voor een regenbroek gaat u natuurlijk eerst kijken bij Odieregen. De specialist voor u regenbroek kind met de speciaal UV beschermende stof. Wij staan u graag met raad en daad bij voor de juiste keuze van uw kinder, dames of heren regenbroek

Onze adviseuses geven graag door de telefoon maar ook  via e-mail, advies welke regenbroek het beste bij u past. Natuurlijk bent u altijd welkom in showroom te Meppel. Wij zijn iedere maandag t/m donderdag van 10-16 uur geopend, u vindt onze showroom aan de Loberingemaat 7E te Meppel.

Regenbroek kopen in onze webshop?

Odieregen.nl is de specialist voor uw regenkleding van kinder regenbroeken tot paraplu's voor volwassenen. Wij zijn al meer dan 20 jaar de specialist op bescherming tegen de regen en UV straling. Door onze expertise kunnen wij u naast de regenbroeken ook van advies dienen voor alle soorten regen werende kleding, deze zijn allemaal voorzien van UV beschermende stof.

Wij hebben een zeer uitgebreide collectie regenkleding voor zowel jongens en meisjes en ook voor dames en heren. U vindt in onze webshop hiervan een zeer grote keuze. Een regenbroek kopen is nog nooit zo gemakkelijk geweest. Hierdoor heeft u de maximale modieuze bescherming en UV bescherming die u verdiend. In onze showroom in Meppel, bent u verzekerd van de zeer persoonlijke aandacht, hier kunt u de regenbroek kopen,  voelen en passen. Natuurlijk kunt U ons dagelijks tussen 10-16 uur telefonisch bereiken op 0522-47 02 20 en 24/7 via de mail info@odieregen.nl. Wij bezorgen de op voorraad zijnde artikelen binnen 2 werkdagen in Nederland, België en Duitsland. Dus waarom zou u geen regenbroek kopen bij Odieregen.nl.

Regenbroek kopen