Categorieën

Fabrikanten

Regenbroek kind

Wie wil nu niet een regenbroek kind. Maar wat bedoelen we daar nu mee met regenbroek kind? Voor veel mensen is het verwarrend om een regenbroek maat te vinden in de maattabellen. Hierom heeft Odieregen.nl besloten de regenbroek maat ook te vermelden voor welke groep. Dus meisjes-dames, jongens-heren,  maar dus ook regenbroek kind en regenbroek volwassen. Dit alles om verwarring te voorkomen. Natuurlijk is de regenbroek kind, net zoals de andere maten regenbroeken, voorzien van de UV werende stof. Ook is hij natuurlijk meer dan beschermend tegen de regen.

Regenbroek kind verkrijgbaar in onze webshop

Voor een kinder regenbroek gaat u natuurlijk eerst kijken bij odieregen.nl. De specialist voor u regenbroek kind met de speciaal UV beschermende stof. Wij staan u graag met raad en daad bij voor de juiste keuze van uw kinder regenbroek

Onze adviseuses geven graag door de telefoon maar ook  via e-mail advies welke regenbroek het beste is voor uw kind. Natuurlijk bent u altijd welkom in showroom te Meppel. Wij zijn iedere maandag t/m donderdag van 10-16 uur geopend, u vindt onze showroom aan de Loberingemaat 7E te Meppel.

Regenbroek voor een kind in onze webshop

Odieregen.nl is de specialist voor uw regenkleding van regenbroek kind tot paraplu's voor volwassenen. Wij zijn al meer dan 20 jaar de specialist op bescherming tegen de regen en UV straling. Door onze expertise kunnen wij u naast de kinder regenbroeken ook van advies dienen voor alle soorten regen werende kleding en allemaal voorzien van UV beschermende stof. Wij hebben een zeer uitgebreide collectie regenkleding voor zowel jongens en meisjes en ook voor dames en heren. U vindt in onze webshop hiervan een zeer grote collectie en keuze. Hierdoor u de maximale modieuze bescherming en UV bescherming genieten die u verdiend. In onze showroom in Meppel, bent u verzekerd van de zeer persoonlijke aandacht, hier kunt u de kleding voelen en passen. Natuurlijk kunt U ons dagelijks tussen 10-16 uur telefonisch bereiken op 0522-47 02 20 en 24/7 via de mail info@odieregen.nl. Wij bezorgen de op voorraad zijnde artikelen binnen 2 werkdagen in Nederland, België en Duitsland.

regenbroek kind