Categorieën

Fabrikanten

Playshoes regenjas

Playshoes regenjas, is natuurlijk te koop bij Odieregen. De website voor uw kwaliteitsregenkleding met de extra plus. Door deze plus beschermd de regenjas niet alleen tegen regen en wind, maar ook tegen UV stralingen. Door deze speciale bescherming is de regenjas van Playshoes die u online of in onze showroom te Meppel koopt bij Odieregen.nl dubbel beschermend. De Playhoes regenjas beschermd u niet alleen tegen de regen, maar ook tegen de altijd aanwezige UV stralen of de zon nu schijnt of niet. Deze UV stralen hebben een negatieve invloed op onze huid (gezondheid) en waarom zouden wij ons hier niet tegen beschermen d.m.v. een goed zittende Playshoes regenjas.

Regenjas kopen bij Odieregen

Door een Playshoes regenjas te kopen bij Odieregen.nl bent u verzekerd van een modieuze UV en regen beschermende regenjas. Hierboven staan wij bij Odieregen.nl u graag met raad en daad bij, voor de juiste keuze van uw Playshoes regenjas.

Onze verkoop dames geven graag telefonisch of via de mail advies welke regenjas van Playshoes het best bij u past. Natuurlijk kunt u ook een bezoek brengen aan onze showroom in Meppel. Wij zijn iedere maandag t/m donderdag van 10-16 uur geopend, u kunt onze showroom vinden op de Loberingemaat 7E te Meppel.

Playshoes regenjas collectie in onze webshop

Odieregen.nl is de specialist voor uw regenkleding van jassen tot broeken en paraplu's voor jong en oud. Wij zijn al meer dan 20 jaar de specialist op bescherming tegen de regen en UV straling. Door onze expertise kunnen wij u naast de Playshoes regenjas ook adviseren over vele andere merken regenjassen. Wij voeren een zeer uitgebreide collectie regenkleding voor zowel voor meisjes als jongens en mannen en vrouwen. U vindt in onze webshop hierdoor een zeer grote keuze, zodat u de maximale modieuze bescherming geniet die u verdiend. In onze showroom in Meppel, kunt u verzekerd zijn van de persoonlijke aandacht, ook kunt u hier de kleding voelen en passen. Natuurlijk kunt U ons dagelijks tussen 9-17 uur telefonisch bereiken op 0522-47 02 20 en 24/7 via de mail info@odieregen.nl.. Wij bezorgen binnen 2 werkdagen in Nederland, België en Duitsland.

 Playshoes regenjas