Categorieën

Fabrikanten

Playshoes regenbroek

Playshoes regenbroek, de broek die u beschermd tegen regen. U koopt deze broek bij Odieregen.nl uw regen en UV specialist. De Playshoes regenbroek is speciaal ontwikkeld om buiten de bescherming tegen de regen u ook te beschermen tegen schadelijke uv stralingen. Door de speciale samenstelling van de Playshoes regenbroek die u koopt bij Odieregen.nl is lopen in de regen een aangenaam tijdverdrijf. Door zijn goede zitvorm past de regenbroek van Playshoes altijd en zit hij comfortabel.

Playshoes regenbroek koopt u bij Odieregen.nl

Playshoes regenbroekDe Playshoes regenbroek is verkrijgbaar bij odieregen.nl zowel online als in de showroom hebben we alle modellen voor u. Natuurlijk zijn er buiten de verschillende maten voor kinderen/dames en heren ook de verschillende kleuren verkrijgbaar. De regenbroek van Playshoes is ook uitstekend combineerbaar met de bijpassende regenjas van Playshoes. U vindt onze showroom met deskundig adviseuses aan  de Loberingemaat 7E in Meppel. Onze showroom is iedere maandag tot en met donderdag geopend van 10-16 uur. Telefonisch zijn wij ook bereikbaar van maandag tot donderdag van 10-16 uur en wel op telefoon nummer 0522-470220. Natuurlijk zijn wij 24 uur per dag bereikbaar via Odieregen.nl, heeft u vragen dan kunt u ons via mail bereiken op info@odieregen.nl, we zullen uw vraag snel beantwoorden.

Playshoes regenbroek assortiment bij Odieregen.nl

Odieregen.nl is al meer dan 17 jaar uw specialist voor regenkleding met als extra de UV werende stof, die u beschermd. Onze inkopers zijn voortdurend op zoek om de juiste modieuze UV werende kleding in te kopen. Hierdoor hebben we ook de Playshoes regenbroek in de collectie. De regenbroek die u optimale bescherming biedt. Kijk regelmatig op onze site www.odieregen.nl voor nieuwe items in onze collectie. Naast regenbroeken hebben wij ook andere regenwerende kleding in ons assortiment. Mocht u ons willen bezoeken in onze showroom in Meppel, bel ons even zetten we alvast de koffie klaar. Hier staan we u graag te woord en kunt u de Playshoes regenbroek bekijken en passen.