Stephen Joseph Paraplu Girl Ladybug

SJ-8701-60A

Wie kent het liedje niet!

Het regent... het regent, de pannetjes worden nat. Met deze lieve kinderparaplu van Stephen Joseph is geen bui regen meer erg om in te lopen. Mix & match de plu met het regenjasje en laarsjes en het super regen-setje is compleet.  En gewoon genieten van de regendagen.

 

Meer details

€ 22,99 incl. BTW

Kenmerken

KleurWit, Roze, Rood
Voor wie:Meisjes
Diameter | LengteD: 69 cm
Gewichtca. 220 gr.

Meer informatie

Meisjes paraplu's bij Odieregen

Je lievelingskleur. Je lievelingsdier. Je lievelingsbloem. Dit zijn allemaal dingen die in de paralu's van Stephen Joseph zo leuk zijn verwerkt. Samen met je zusje of nichtje of je aller-aller beste vriendin ga je graag lopen onder je paraplu in de regen. Heerlijk allebei de zelfde paraplu, of net een tikkeltje anders. Te leuk!

Odieregen

Bij Odieregen beseffen we hoe belangrijk het is om met goede bescherming, opvallende vrolijk kleuren de sombere en grijze dagen te ondergaan. Voor kinderen is het dan ook heel belangrijk om op een grijze donkere dag, goed zichtbaar te zijn in het dagelijks verkeer. Dus, bij Odieregen staan wij altijd voor je klaar en kun je bij Odieregen terecht voor de leukste mode voor meiden in regenkleding. Neem maar eens een kijkje in onze Odieregen regenkleding voor kinderen collectie! Kijk ook meteen even voor jezelf.

Over het merk Stephen Joseph

Stephen Joseph is opgericht in 1981 in Amerika. De oprichtster Alexandra Buckley wilde een totaal product creëren van mooie, vrolijke en unieke cadeaus en artikelen. Zij wilde voor kinderen unieke producten met ontwerpen die elke verwachting zou overtreffen. Nu jaren later, kunnen we vaststellen dat dat is gelukt. Stephen Joseph is een populariteit merk en een onmiskenbaar wereldwijd groot bedrijf. De brede collectie jassen, tassen, paraplu's en meer artikelen zijn volledig in thema. Dit maakt het ook zo leuk om te combineren en de leukste setjes samen te stellen. Alexandra Buckley is als CEO van haar wereldzaak, vastbesloten om trouw te blijven aan de kernwaarden waarom ze het bedrijf heeft opgericht. Het creëren van vrolijke producten met oog voor detail en altijd voor ieder product de hoogste kwaliteit behalen. Voor Stephen Joseph telt alleen een tevreden klant!