Categorieën

Fabrikanten

Paraplu kopen

Altijd al een paraplu willen kopen tegen de regen? Nu is een paraplu kopen bij Odieregen.nl niet alleen bescherming tegen regen. Nee, u wordt ook beschermd tegen UV stralen, dus 2 voor de prijs van één! Een paraplu kopen, doe je niet iedere dag. Dus is het een goed idee om hier over na te denken. Dit kan via onze website uitstekend, we hebben een grote collectie paraplu's. Nooit is een paraplu kopen zo gemakkelijk geweest.

Een paraplu kopen doe je bij odieregen.nl

Door een paraplu te kopen bij odieregen.nl heeft u keuze uit diverse kleuren. Uw kunt trots rondlopen met uw eigen kleur paraplu. Het is haast een feest als het regent om de paraplu te gebruiken. U geniet van de waterdichtheid van onze paraplu, dus laat u verrassen en ga een paraplu kopen bij odieregen.nl.

Graag zie wij u tegemoet in onze showroom aan de Loberingemaat 7E in Meppel, hier vindt u de uitgebreide collectie paraplui's in alle soorten en maten en kleuren. Natuurlijk kunt u hier rekenen op deskundig advies, bij een paraplui kopen. Ook hebben we hier natuurlijk onze uitgebreide collectie regenkleding. Natuurlijk kunt u ons ook bellen en geven we advies via de mail op info@odieregen.nl. Telefonisch zijn we bereikbaar iedere maandag t/m donderdag van 9-16 uur via 0522-470220

Paraplu kopen in onze uitgebreide webwinkel

Odieregen.nl is de specialist voor al uw regenkleding. dus van jassen tot broeken en paraplu's voor jong en oud. Wij zijn al meer dan 20 jaar de specialist op bescherming tegen de regen en UV straling. Door onze expertise kunnen wij u naast de paraplu's ook helpen aan andere regen beschermende en uv bestendige kleding. Wij hebben een zeer uitgebreide collectie regenkleding voor zowel voor jongens en meisjes, maar ook vrouwen en mannen. De grote keuze staat allemaal in onze webwinkel. Dus u kunt thuis heerlijk kiezen uit onze collectie. Onze showroom in Meppel, krijgt u persoonlijk advies en kunt u ook direct de paraplu kopen. Ook is het mogelijk hier de rest van de collectie te passen en voelen. Natuurlijk kunt U ons van maandag tot donderdag 10-16 uur telefonisch bereiken op 0522-47 02 20 en 24/7 via de mail info@odieregen.nl.

Paraplu kopen