Bekijk groter

Coolibar - UV werende zwemlegging dames - Grijs

Kleur: grijsStijl: UV werende zwemlegging voor damesGa zorgeloos de zomer in of op vakantie met deze fijne UV werende zwemlegging met SPF50+ bescherming van Coolibar voor dames. Geschikt om mee te zwemmen en te sporten.

Meer details

Dit product is niet meer op voorraad

€ 85,99 incl. BTW

Meer informatie

Kleur: grijs
Stijl: UV werende zwemlegging voor dames
Ga zorgeloos de zomer in of op vakantie met deze fijne UV werende zwemlegging met SPF50+ bescherming van Coolibar voor dames. Geschikt om mee te zwemmen en te sporten. Gemaakt met aqua SUNTECT technologie. Makkelijk aan en uit te trekken over je badkleding en verkrijgbaar in diverse kleuren. Binnenbeenlengte: 72 cm. Kan gewassen worden in de wasmachine.

Goed beschermd leven in de zon: dat is de missie van Coolibar, hét Amerikaanse kledingmerk op het gebied van UV werende kleding. Een echt lifestylemerk voor dames, heren en kinderen met een uitgebreide collectie van hoogwaardige kwaliteit. Trendy UV-wear die 98% bescherming biedt tegen schadelijke UV straling (staat gelijk aan een permanente SPF50+). De designs van Coolibar zijn trendy en de stoffen worden uitvoerig getest. Tijdens de tests wordt elke stof wel veertig keer gewassen en langer dan 100 uur blootgesteld aan UV straling. De UV werende kleding van Coolibar beschermt de huid ook na vele wasbeurten nog steeds optimaal tegen ultraviolette straling. Coolibar maakt gebruik van de kennis op het gebied van UV straling uit Australië en verwerkt dat in alle producten. Kleding en accessoires van Coolibar worden ook aangeraden door De Amerikaanse huidkankerstichting, de Melanoma International Foundation en de Amerikaanse Academie van Dermatologie.