Bekijk groter

Coolibar - UV werende zwem short heren - navy

Kleur: navyStijl: UV werende short herenkorte zwembroek voor heren van Coolibar. Gemaakt van UV werend materiaal met zijzakken en achter zakken.

Meer details

€ 79,98 incl. BTW

Meer informatie

Kleur: navy
Stijl: UV werende short heren
korte zwembroek voor heren van Coolibar. Gemaakt van UV werend materiaal met zijzakken en achter zakken. Rechte pijp. Gemaakt ademend materiaal en verkrijgbaar in diverse kleuren. De broek is gemaakt met aqua plus SUNTECT®, dat zorgt voor een water afstotend ademende werking van de stof.

Goed beschermd leven in de zon: dat is de missie van Coolibar, hét Amerikaanse kledingmerk op het gebied van UV werende kleding. Een echt lifestylemerk voor dames, heren en kinderen met een uitgebreide collectie van hoogwaardige kwaliteit. Trendy UV-wear die 98% bescherming biedt tegen schadelijke UV straling (staat gelijk aan een permanente SPF50+). De designs van Coolibar zijn trendy en de stoffen worden uitvoerig getest. Zo wordt elke stof wel veertig keer gewassen en langer dan 100 uur blootgesteld aan UV straling. De UV werende kleding van Coolibar beschermt de huid ook na vele wasbeurten nog steeds optimaal tegen ultraviolette straling. Coolibar maakt gebruik van de kennis op het gebied van UV straling uit Australië en verwerkt dat in alle producten. Kleding en accessoires van Coolibar worden ook aangeraden door De Amerikaanse huidkankerstichting, de Melanoma International Foundation en de Amerikaanse Academie van Dermatologie.