Cotswold Collection - Dames Wellington Boots - Moo Cow Bekijk groter

Cotswold Collection - Dames Wellington Boots - Moo Cow

Laarzen die lekker lopen!

Echt iets voor jou! Ben je graag buiten met de kinderen of je hond en draag je graag een laars, dan is dit een juiste keus. De laarzen lopen heerlijk en je krijgt zeker weten complimentjes over de uitvoering. Een Emma Bridgewater laars gaat jaren mee zonder dat deze je gaat vervelen. Laarzen trekken makkelijk aan door het handige lusje.

Meer details

€ 49,95 incl. BTW

Kenmerken

KleurRoze, Wit, Zwart

Meer informatie

Emma Bridgewater Rainwear

Emma Bridgewater is wereldwijd een bekende Britse ontwerpster, gespecialiseerd in aardewerk. Haar dessins en ontwerpen van, theepotten, mokken en kopjes met stippen, vogels en roze harten herken je meteen als een Emma Bridgewater ontwerp. Haar bedrijf is nu een van de grootste aardewerk fabrikanten van Engeland.  Emma Bridgewater heeft naast het aardewerk ook een prachtige regenkledinglijn opgezet. Regenkleding met haar karakteristieke prachtige ontwerpen, waarmee ze zich onderscheidt van andere regenkleding designers. De dessins van aardewerk is goed terug te zien in de Emma Bridgewater rainwear. Als je in haar regenkleding een stevige wandeling hebt gemaakt, krijg je meteen zin in een heerlijke kop thee, met iets lekkers erbij. Kortom, met Emma Bridgewater is het genieten van het echte buitenleven!

Vrolijke laarzen in de regen!

Odieregen is er speciaal voor degenen die mooi en vrolijk buiten in de regen willen zijn! Stampen in de plassen samen met de kinderen te gek vinden. Daarom biedt ons assortiment de vrolijkste laarzen en kleding voor jong en oud. De collectie in onze online shop vind je met gemak en vooral eenvoudig vanachter de computer. Kijk ook nog even bij onze paraplu collectie. Altijd makkelijk een paraplu bij de hand in de regen.