Categorieën

Fabrikanten

Kinderponcho

Wanneer we het hebben over kleding die uw kind beschermt tegen de regen, hebben we het vaak over een regenpak. Compleet met broek, jas en laarzen. Maar heeft u wel eens over een kinderponcho nagedacht. Een poncho heeft weer andere voordelen dan een regenpak.

Houdt uw kind droog met een poncho

Natuurlijk heeft een kinderponcho deels dezelfde voordelen als een regenpak. Het is gemaakt van waterafstotende stof, waardoor de regen niet bij de kleding kan komen. Hierdoor blijft uw kind heerlijk droog en warm. Zeker in de herfst en in de winter is dat ideaal. Als u alleen regenkleding zoekt om droog te blijven of om uw kind droog te houden, dan maakt het niet veel uit of u een regenpak of een poncho aanschaft.

Een kinderponcho voor extra vrijheid

Een regenpak of kinderponcho geeft al een stukje vrijheid omdat de regen u en uw kind niet meer kan tegenhouden. Zonder nat te worden, kunt u gewoon de straat op om naar school te gaan, naar de winkel of bij vrienden of familie op bezoek. Maar een poncho zorgt voor nog wat extra vrijheid. Bewegingsvrijheid. U kunt uw armen onder de poncho gemakkelijk bewegen en de poncho vormt zich wel naar het lichaam van u of in het geval van een kinderponcho naar het lichaam van uw kind. Een regenpak is daar wat stugger in.

Een kinderponcho die bij uw kind past

Net als regenpakken komen poncho's in allerlei soorten en maten. Zo zijn er poncho's voor volwassenen, maar ook kinderponcho's. U kunt kiezen welke kleur u graag zou willen. Of misschien wilt u juist wel een doorzichtige poncho. Er zijn vele opties mogelijk. En het mooie is, de keuze ligt helemaal bij u. Niemand beslist voor u welke poncho u zou moeten kopen, u kunt gewoon de poncho kopen die u het mooiste vindt.

Kinderponcho