Categorieën

Fabrikanten

Kinder regenlaarzen

Wie heeft er niet als kind met de regenlaarzen aan in de plassen gestaan. Misschien dat er ook veel kinderen zonder kinder regenlaarzen in de plassen staan. Maar dat is nu verleden tijd met de kinder regenlaarzen van Odieregen.nl. Op onze site vindt u een uitgebreid assortiment regenlaarzen voor kinderen in alle maten en kleuren. Ook hebben wij van diverse merken de regenlaarzen voor kinderen in bijzondere kleurstellingen en we zouden niet Odieregen.nl zijn, als ze tevens beschermen tegen UV straling.

Kinder regenlaarzen koopt u bij odieregen.nl

Door kinder regenlaarzen te kopen bij odieregen.nl heeft u altijd de juiste maat en kleurstelling in huis. Uw kind loop vol trots rond in zijn/haar  regenlaarzen en stapt de grote plassen wereld met plezier in. U geniet van de waterdichtheid van onze kinder regenlaarzen en bovendien geeft de bescherming tegen UV u een veilig gevoel.

Graag ontmoeten wij u in onze showroom aan de Loberingemaat 7E te Meppel, waar onze verkoop adviseuses u graag te woord staan en u alle  regenlaarzen van groot tot klein kan passen. Telefonisch en via de mail adviseren wij u ook graag, via de mail zijn wij 24/7 op info@odieregen.nl bereikbaar en telefonisch kunt u uw vragen over regen bescherming stellen via 0522-470220

Webwinkel vol regenlaarzen

Odieregen.nl is de specialist voor uw regenkleding van jassen tot broeken en paraplu's voor jong en oud. Wij zijn al meer dan 20 jaar de specialist op bescherming tegen de regen en UV straling. Door onze expertise kunnen wij u naast de kinder regenlaarzen ook adviseren over vele andere regenkleding. Wij voeren een zeer uitgebreide collectie regenkleding voor zowel voor meisjes als jongens en mannen en vrouwen. U vindt in onze webwinkel hierdoor een zeer grote keuze, zodat u de maximale modieuze bescherming geniet die u verdiend. In onze showroom in Meppel, kunt u verzekerd zijn van de persoonlijke aandacht, ook kunt u hier de kleding voelen en passen. Natuurlijk kunt U ons van maandag tot donderdag 10-16 uur telefonisch bereiken op 0522-47 02 20 en 24/7 via de mail info@odieregen.nl.. Wij bezorgen binnen 2 werkdagen in Nederland, België en Duitsland.

Kinder regenlaarzen