Pro-X Elements - Zuidwester regenhoed voor volwassenen - Rügen - Geel Bekijk groter

Pro-X Elements - Zuidwester regenhoed voor volwassenen - Rügen - Geel

De Rügen-regenhoed van Pro-X Elements is een ademende "Zuidwester" van PXE-PRO materiaal met een mesh voering. De regenhoed is in de breedte verstelbaar door middel van een elastisch koord met stop.

Meer details

Dit product is niet meer op voorraad

€ 29,99 incl. BTW

Meer informatie

De Rügen-regenhoed van Pro-X Elements is een ademende "Zuidwester" van PXE-PRO materiaal met een mesh voering. De regenhoed is in de breedte verstelbaar door middel van een elastisch koord met stop. De Rügen Southwester regenhoed heeft een waterkolom van 10000mm en een ademend vermogen van 5000g/m2/24h, is wind- & waterdicht, ademend en heeft getapete naden. Gewicht in maat L = 70 g.Over PXE LIGHT / PXE PRO:
PXE-PRO en PXE LIGHT zijn zeer lichte 2-laagse laminaten met een extra zachte en textiele afwerking. PXE-PRO en PXE LIGHT zijn volledig waterdicht (>10.000 mm waterkolom), winddicht en ademend. Het innovatieve PXE-membraan brengt de waterdamp naar buiten en houdt tegelijkertijd het binnendringen van vocht tegen. Alle naden zijn afgedicht met een speciale tape. PXE-PRO en PXE LIGHT functionele kleding is de perfecte metgezel voor Outdoor en vrije tijd door de combinatie van hoge functionaliteit en het beste comfort.