Playshoes - Regenkapje met koordje Muis & Olifant - Donkerblauw Bekijk groter

Playshoes - Regenkapje met koordje Muis & Olifant - Donkerblauw

Dit regenkapje is ideaal voor je kind als het weer eens pijpenstelen regent. De afgebeelde vrienden Muis en Olifant houden jouw kleine gezelschap als het tijd is om de regen te trotseren.

Meer details

Dit product is niet meer op voorraad

€ 15,99 incl. BTW

Meer informatie

Dit regenkapje is ideaal voor je kind als het weer eens pijpenstelen regent. De afgebeelde vrienden Muis en Olifant houden jouw kleine gezelschap als het tijd is om de regen te trotseren. Het wind- en waterdichte materiaal en de flappen aan de voor- en achterkant houden de regen uit het gezicht en de nek. De comfortabele katoenen voering zorgt voor extra warmte. Je bindt de kap eenvoudig vast met behulp van de bandjes. Als extraatje is het logo op de regenkap reflecterend, wat voor extra zichtbaarheid zorgt bij slecht weer. Een praktisch accessoire voor slecht weer!

Playshoes is een merk dat gewaardeerd wordt om zijn goede prijs-kwaliteitsverhouding. Daarnaast weet het merk elk seizoen weer met leuke nieuwe ontwerpen te komen die aansluiten op de belevingswereld van kinderen. UV-Fashions levert naast losse regenkappen voor kinderen ook regenbroeken, regenlaarsjes en regenjassen voor kinderen van dit merk. Kijk dus zeker eens bij de andere artikelen van Playshoes voor bijpassende artikelen!