Categorieën

Fabrikanten

Hippe regenjas

Door de regen naar je werk of je afspraak lopen, is geen pretje. Daar kun je ook niets aan doen. Maar dat is nog geen reden om er niet leuk bij te lopen. Dat kan met een hippe regenjas. Een regenjas is tegenwoordig meer dan alleen maar een bescherming tegen nat worden. Ook een regenjas is een stijlicoon, maar dan moet het wel een hippe jas zijn.

Bescherm jezelf tegen de regen met een hippe regenjas

Je beschermen tegen de regen, is van alle tijden. Maar de wijze waarop je dat kunt doen is wel sterk veranderd. Was vroeger naast een paraplu alleen een soort van oliejas afdoende, met de komst van nieuwe materialen, is de regenjas steeds meer een stijlelement geworden. Net als de sneaker is de hippe regenjas zo mooi dat je ‘m eigenlijk altijd wel wilt dragen. Je loopt er helemaal mee, bij de tijd.

Een hippe regenjas kenmerkt zich door kleur en dessin, pasvorm en materiaal gebruik. Neem bijvoorbeeld de rainrap. Gewoon een leuke capevorm die iedere vrouw staat. In verschillende kleuren leverbaar en de hippe regenjas voor de modebewuste vrouw.

Sportieve regenjassen

Ook meer sportieve regenjassen zijn steeds meer in trek. Met of zonder capuchon zijn ze stuk voor stuk de meest verantwoorde bescherming tegen de regen, voor wie er verder niet als een afvalzak uit wil zien. Hippe regenjassen zijn gelukkig niet meer uit het straatbeeld weg te denken en Odieregen wil daar graag aan bijdragen.

Hippe regenjas