Categorieën

Fabrikanten

Hip regenpak

Wie de regen trotseert in een ouderwets regenpak is misschien wel erg vintage bezig, maar handig en flatteus is wat anders. Er is tegenwoordig meer dan alleen die vormeloze regenpakken die je droog houden, ook op de fiets. Wie modegevoelig is en er graag goed uitziet en zich verzorgd kleedt, kan ook in de regen het verschil maken. Daar helpt een hip regenpak zeker bij.

Vele soorten hippe regenpakken

Regenpakken zijn tegenwoordig kleurrijk, hebben een goede pasvorm en zijn door de toepassing van moderne materialen al lang geen stuk zeil meer over je schouders. Geen enkele reden meer om er in die druilerige regen ook nog druilerig bij te lopen. Kies uit één van de vele hippe regenpakken, en je bent een baken van kleur, in de regen.

Regenpakken voor iedereen

Er zijn natuurlijk allerlei kledingvarianten die de regen tegen houden. Maar een regenpak is hiervan wel de beste. Het bedekt een groter deel van het lichaam dan alleen een jas of cape en is daardoor goed toe te passen bij langdurige blootstelling aan de elementen. We hebben ze voor kleuters, opgroeiende kinderen en natuurlijk vrouwen die, ook in de regen, goed voor de dag willen komen.

Hip regenpak