Categorieën

Fabrikanten

Dames regenpak

Dames regenpak, een modieus regenpak voor dames vindt u bij Odieregen.nl. Ons assortiment dames regenpakken is zeer uitgebreid, u vindt bij ons diverse merken en kleuren. Ook is iedere dames regenpak gemaakt van een UV werende stof. Door gebruik te maken van deze stof eigenschappen wordt u beschermd tegen schadelijke stralen. Deze schadelijke stralingen hebben een negatieve invloed op onze gezondheid. Odieregen.nl heeft alleen dames regenpakken in het assortiment die u hiertegen beschermen. U koopt uw dames regenpak bij Odieregen.nl uw regen en UV specialist als beste keus. Door de speciale samenstelling van de dames regenpak die u koopt bij Odieregen.nl wordt lopen in de regenpak een feest.

Dames regenpak koopt u bij www.odieregen.nl

De dames regenpak is verkrijgbaar bij odieregen.nl zowel in de showroom als online, hier vindt u ons uitgebreide assortiment. Natuurlijk zijn er ook regenpakken voor kinderen en mannen en in verschillende modieuze kleuren verkrijgbaar. een regenpak voor dames is ook uitstekend te combineren met een bijpassende paraplui. Onze showroom met deskundig adviseuses staat aan  de Loberingemaat 7E in Meppel. De winkel is iedere maandag tot en met donderdag geopend van 10-16 uur. Ook kunt u ons telefonisch bereiken van maandag tot donderdag van 10-16 uur, ons telefoon nummer is 0522-470220. Ook kunt u onze collectie 24 uur per dag bekijken op Odieregen, natuurlijk kunt u uw vragen ook per mail sturen aan info@odieregen.nl, we zullen uw vraag zo snel mogelijk beantwoorden.

Dames regenpak collectie bij Odieregen.nl

Odieregen.nl is al meer dan 17 jaar uw specialist voor regenkleding met als extra de UV werende stof, die u beschermd. door onze jarenlange inkoop ervaring zijn we in staat om de juiste modieuze UV werende kleding in te kopen. Onze collectie dames regenpakken is zeer uitgebreid. Het assortiment en collectie wordt tweemaal per jaar vernieuwd. Kijk dus regelmatig op onze site www.odieregen.nl voor nieuwe items in onze collectie, naast regenpakken hebben wij ook andere kleding tegen de regen en UV in ons assortiment.

Dames regenpak