Categorieën

Fabrikanten

Columbia outdoor

Columbia outdoor klinkt heel sportief, vindt u ook niet? Met name het woord outdoor geeft dat gevoel. Outdoor doet denken aan buiten zijn. Actieve bezigheden zoals wandelen, kanoën, fietsen, bergbeklimmen en nog veel meer! En dat is ook precies waar dit merk goed in is. Sportieve kleding maken voor sportieve mensen!

Columbia outdoor bestaat al meer dan 80 jaar

Dat is dan ook de reden waarom zij zo goed zijn in wat ze doen. Ze hebben jarenlange ervaring. Columbia Outdoor is gevestigd in Portland in de staat Oregon in Amerika. Het merk is inmiddels over de hele wereld bekend en ze leveren dan ook kleding aan heel veel mensen. Om zo lang te bestaan en ook nog eens een belangrijke speler op de wereldmarkt te worden en te blijven, moet je wel kwalitatief goede producten leveren. En dat doen ze!

Columbia maakt verschillende kledingstukken

U kunt van alles kopen van dit merk. Voor uzelf, of voor uw man of vrouw, vriend of vriendin. Maar ook voor uw kinderen. Voor iedereen hebben ze een goede outdoor kledinglijn. Ze maken allerlei kleding die uitermate geschikt is voor outdoor activiteiten. U kunt het zo gek niet bedenken of Columbia Outdoor maakt het. Van jassen tot schoenen, van shirts tot broeken tot vesten. U kunt zich hullen in een volledige outfit van Columbia Outdoor.

Pacific Northwest de perfecte omgeving voor het maken van Columbia Outdoor kleding

Rondom Portland is er natuur genoeg om te genieten van het buiten zijn. Hierdoor weten de makers van dit sportieve merk ook wat echt belangrijk is voor outdoor kleding. Of je nu gaat wandelen of fietsen, kanoën of raften, jagen of vissen, kamperen of gewoon een dagje buiten doorbrengt, Columbia Outdoor heeft hiervoor een geschikte outfit. U bent sportief bezig en met de kleding van dit schitterende merk ziet u er nog eens dubbel zo sportief uit! Schaf nu een of meerdere kledingstukken aan voor een dagje in de buitenlucht!

Columbia outdoor