Playshoes - Regenhoes voor kinderwagen - Transparant

448941-TR

Deze universele regenhoes voor kinderwagens is de perfecte oplossing als je met jouw wandelwagen de regen in wilt. Hij kan gemakkelijk bevestigd worden met behulp van elastiek en is gemaakt van waterdicht, doorzichtig materiaal.

Meer details

Dit product is niet meer op voorraad

€ 0,00 incl. BTW

Meer informatie

Deze universele regenhoes voor kinderwagens is de perfecte oplossing als je met jouw wandelwagen de regen in wilt. Hij kan gemakkelijk bevestigd worden met behulp van elastiek en is gemaakt van waterdicht, doorzichtig materiaal. Zo kan uw kind gewoon om zich heen kijken terwijl hij droog blijft in de regen. Handig is ook het ventilatievenster, wat zorgt voor voldoende zuurstof binnenin. Daarnaast kun je zo ook gemakkelijk jouw kleine iets te eten of drinken geven zonder dat de hele hoes verwijderd hoeft te worden. Wel zo gemakkelijk! Worden de buien echt even te heftig? Dan kun je het venster tijdelijk sluiten met behulp van drukknopen.

Deze universele regenhoes voor kinderwagens van Playshoes is geschikt voor wandelwagens zoals afgebeeld. Het merk staat bekend om zijn goede prijs-kwaliteitsverhouding en heeft een groot assortiment aan kleding en accessoires om kinderen te beschermen tegen de regen. Je vindt bij ons niet alleen regenhoezen voor kinderwagens van dit merk, maar bijvoorbeeld ook regenpakken, parapluutjes en regenlaarzen voor kinderen. Het is daarom de moeite waard om ook bij de rest van onze collectie te kijken. Zo kunt u een leuke regenset voor uw kleine vinden!